Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.
Visual

Wij maken graag persoonlijk kennis met u!

klik hier

Kennis en kunde delen. Een leven lang leren. Samen op weg naar succes!

Lees meer

Verse ingrediënten

Kookt u in het ziekenhuis zelf? U hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment verse ingrediënten van de beste kwaliteit.

Lees meer

Sous vide en food store

Naast koelvers onderscheiden wij ons door sous vide. Bij sous vide blijven de natuurlijke smaakstoffen en de voedingswaarde optimaal behouden.

Lees meer

Voedingsoplossingen

Door onze brede kennis op het gebied van eten, drinken, vitaliteit en gezondheid ontwikkelen wij gepersonaliseerde voedingsoplossingen. Deze zijn afgestemd op de zorgvraag van uw patiënten. Oplossingen die écht helpen.

Lees meer

24 uur eten en drinken

Alles wat u nodig heeft om uw patiënten 24/7 te voorzien van eten en drinken hebben wij onder één dak. Of het nu gaat om een broodmaaltijd, lunch, warme maaltijd of tussentijdse verstrekking; u kunt alle ingrediënten tegelijkertijd bij ons bestellen.

Lees meer