Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.
Visual

Alleen de beste verse ingrediënten, top kwaliteit, dat mag u van ons verwachten.

better food, better life

Verse ingrediënten

Wij werken met zorgvuldig uitgekozen, verse ingrediënten. Van telers, boeren en vissers die met passie en vakmanschap de beste kwaliteit leveren. Al sinds jaar en dag. Onze producten komen direct van het land of uit de zee. Vers is bij ons écht vers. Hierbij volgen wij de seizoenen. De wereld is onze markt, maar als het even kan werken wij het liefst met producten uit de streek. Puur natuur en vol van smaak!

Uit de streek
Wij zijn gevestigd in een prachtige omgeving tussen België en Duitsland waar tal van mooie streekproducten vandaan komen: beekforellen uit de Voerstreek, Livar varkensvlees uit Echt, Limousin rundvlees uit Oirsbeek. Naast onze eigen streek maken we ook gebruik van de streek van onze klanten. Fruit en (vergeten) groenten van verschillende telers uit Limburg en Noord-Brabant. Direct van het land op het bord. Verser kan niet. En hoe verser, hoe meer vitaminen en hoe meer smaak.

Trots op onze leveranciers
Uw wensen vertalen wij door naar onze leveranciers. Met de meesten werken we al jarenlang samen. Wij zijn trost op onze leveranciers. Vaak staan ze iedere dag voor dag en dauw op om met veel passie, aandacht en vakmanschap de beste kwaliteit te leveren.

Mise en place aangeleverd zoals u het wilt
U kunt zelf bepalen hoe u de verse ingrediënten aangeleverd wilt krijgen. Alles wordt precies naar uw wensen schoongemaakt, geportioneerd en samengesteld. Zo is uw mise en place zo goed als klaar en kunt u direct beginnen met het bereiden van (h)eerlijke gerechten.

Versproducten: van salade tot banket
Wij maken tal van versproducten op ambachtelijke wijze. Samengestelde salades en vleeswaren bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u versproducten van andere productgroepen bij ons bestellen zoals kaas-, zuivel-, brood- en banketproducten.

Duurzaam inkoopbeleid
Daily Fresh Food streeft samen met haar leveranciers naar een duurzaam inkoopbeleid. Wij geloven in zo natuurlijk mogelijk produceren en willen het milieu zo weinig mogelijk belasten. Hertenvlees uit de Belgische Ardennen bijvoorbeeld. De herten leven er onder ideale leefomstandigheden met maximale vrijheid en de beste natuurlijke voeding. Hertenvlees is mals, eiwitrijk en vetarm en heeft een milde en constante smaak. Lekker en gezond. Tal van onze producten hebben een keurmerk zoals het Beter Leven-keurmerk (vlees) en MSC- en ASC-keurmerk (vis).