Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.
Visual

Samen innoveren op weg naar een vitaler leven voor iedereen.

better food, better life

Innovaties in voeding

Als we spreken over innovaties in de zorg zien we in werkelijkheid veel verbetering van bestaande oplossingen. Bij procesverbetering kunnen we vooraf het resultaat vaststellen en de weg er naar toe gestructureerd uitstippelen. Innovatie is daarentegen veel moeilijker te structureren en het resultaat ervan is nauwelijks goed te voorspellen. Innovatie met zorgkapitaal vraagt om zorgvuldigheid.

De geest van innovatie zit opgesloten in de genen van Daily Fresh Food. Het ontwikkelen van nieuwe procestechnieken, machines, producten en diensten is noodzakelijk om onderscheidend te zijn en te blijven. Dit geldt natuurlijk ook voor u als zorgorganisatie.

Innovatie is pas duurzaam als je intensief met elkaar samenwerkt, het beste van twee of meer werelden aan elkaar verbindt. Daarom hebben wij het Vitaallab ontwikkeld de plaats waar wij onze kennis en kunde actief verbinden met onze klanten, hun professionals en vooral de visie. Want in deze visie zit vaak de noodzaak tot innovatie verborgen.

We staan voor een gezamenlijke uitdaging: met minder mensen en minder budget, betere en betaalbare zorg leveren, waar mogelijk gepersonaliseerd. Dit is niet zomaar een uitdaging, dit is de grootste uitdaging in decennia. Een zorglandschap dat een totale transitie ondergaat vraagt om nieuwe oplossingen.

Zo werken we nauw samen aan het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van integrale patientenservice op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Dit doen we vanuit het concept Eye4Hospitality, waarbij we samen met zorgorganisaties kijken naar de mogelijkheden op het gebied van keukenmanagement, logistiek management en patiëntencatering.

"1 2 3 ... Bon Appétit" als afdelingsconcept in het ziekenhuis, zodat patiënten op elk moment, vanuit een vrije keuze, op basis van sous vide maaltijdcomponenten hun maaltijdkeuze kunnen maken.

Daarnaast werken wij met een zorgverzekeraar aan gepersonaliseerde voedingsoplossingen vanuit een integraal vitaliteitsplatform met als doel mensen langer gezond te houden of meer kwaliteit van leven te laten ervaren als er sprake is van een zorgvraag.

Het "Lekker in je buurt" concept dat wij momenteel aan het ontwikkelen zijn, is gericht op het verbinden van intramurale dienstverleners met de extramurale markt, op basis van een boodschappen- en maaltijdenservice. Zodoende wordt voeding daadwerkelijk onderdeel van het behandel- en herstelprogramma, dat gerealiseerd is op basis van uitgekiende herstel en prestatievoedingsoplossingen.

Het ontwikkelen van een applicatie voor de vitaliteit van uw medewerkers. Een vitale organisatie op basis van fitte en gezonde medewerkers is flexibel. Er worden minder fouten gemaakt, ze werken geconcentreerder, ze zijn meer gemotiveerd en ze zijn meer kosteneffectief. Kortom dit zijn organisaties die met minder mensen en minder budget toch hun doelstellingen waar kunnen maken.

Meer weten, neem contact op met een van onze salesmanagers cure en care.