Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.
Visual

Door gezond en lekker eten functioneren uw patiënten beter en ervaren zij meer kwaliteit van leven.

better food, better life

In de praktijk

Uitzondering of regel,
Consumenten stemmen hun keuze voor eten en drinken steeds vaker af op hun persoonlijke leefstijl, het zogenaamde voedingsprofiel. Een bewuste keuze vanuit geloof of ritueel zoals Halal, koosjer, vegetarisch, een dieet vanuit leefstijl of zorgvraag, allergie of intolerantie, een antipathie op bepaalde ingrediënten of hun beweegprogramma zowel recreatief, competitief als professioneel. De consument begint steeds beter te begrijpen wat voeding voor je kan betekenen en wat voeding met je kan doen.

De klant centraal
Nagenoeg elke zorgorganisatie heeft in haar visie wel een relatie gemaakt naar de veranderende positie van de patiënt in het zorg- en behandelproces, de zogenaamde klant van de toekomst. De patiënt heeft steeds meer mogelijkheden om zich beter te informeren over wat er mogelijk aan de hand is, wat er speelt, welke oplossingen er zijn en waar de beste behandelprogramma’s beschikbaar zijn. Patiënten maken hun eisen en wensen steeds meer en makkelijker kenbaar en reageren ook sneller en directer op het aanbod vanuit de zorgorganisatie. De wereld veranderd, veranderd de zorg mee?

Gepersonaliseerde zorg
Om snel te kunnen inspelen op het constant wisselende pakket van eisen wensen van de patiënt en om de consumententrends in de markt te kunnen volgen is het van belang dat er een flexibele gastvrijheidsconcept aanwezig is.

De ingrediënten, de componenten en de maaltijden moeten snel en makkelijk in te zetten in elk concept en waar mogelijk worden afgestemd op de doelgroep en zelfs het individu. Realisatie hiervan is de werkelijke kracht van Daily Fresh Food. Door onze oorsprong als "makers" van zowel vers, dagvers, koelvers, sous vide als vriesvers kunnen wij snel en actueel anticiperen op vragen en verzoeken, conceptuele veranderingen of aanpassingen in het logistieke proces. 

EMVI
Gepersonaliseerde zorg is een serieuze en ambitieuze doelstelling. Het is feitelijk het ontwikkelen van een compleet nieuwe dienstverlening, maar zeker een met een daadwerkelijk onderscheidend vermogen. Dit zien wij als de Economisch Meest Voordeling Investering. Wij beseffen dat lekkere en gezonde voeding geld kost, maar zijn ervan overtuigd samen met de wetenschap dat ongezonde voeding een kapitaal kost.

Op basis van duurzaam partnership waarin de kennis en kunde van de zorgorganisatie en haar professionals wordt gedeeld met de ervaren en deskundige voedingsprofessionals van Daily Fresh Food realiseren wij gepersonaliseerde voedingsconceptenvoedingsconcepten die aansluiten bij de wensen en behoeften van specifieke doelgroepen, waar mogelijk zelfs voor de individuele patiënt. Zo ontwikkelen wij samen met zorgprofessionals, universiteiten, onderzoekscentra, zorgverzekeraars voedingsconceptenvoedingsconcepten die onderdeel uitmaken van het behandelplan. Samen managen we de uitzondering!