Daily Fresh Food en derde partijen maken gebruik van cookies om het gebruik van onze website te analyseren, de website te optimaliseren en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door op de akkoord button te klikken, gaat u hiermee akkoord. Zie onze privacy- en cookieverklaring voor meer informatie.
Visual

Framboos, frambozer, framboost!

Een lekker toetje kan iedereen altijd wel waarderen. Nog lekkerder smaakt het als het zelf gemaakt is. Ook een leuke activiteit om samen met cliënten en bewoners te doen!
Wij hebben een aantal variaties gemaakt op een een heerlijk frambozen toetje. Laat je inspireren en geniet ervan!

Rijkgevulde cake met frambozensaus, framboosjes en frambozensorbet

Check vooraf je koelkast of je deze ingrediënten nog op voorraad hebt:

  • Eieren
  • Melk
  • Boter 

1.       Maak het beslag van de cake zoals op de verpakking van de cake mix staat aangegeven.
2.       Meng er naar smaak rozijnen en amandelschaafsel doorheen.
3.       Bak de cake af in een bakblik op de temperatuur en tijd zoals op de verpakking staat aangegeven.
4.       Maak ondertussen de frambozensaus door de fruitpuree op smaak te brengen met poedersuiker en het sap van de limoen.
5.       Maak de banketbakkersroom volgens de beschrijving op de verpakking.
6.     Serveer de cake met een bolletje frambozensorbet, frambozensaus en de banketbakkersroom. Garneer af met een takje munt.

Eet smakelijk!

 

 

 

Een feestelijke frambozen cupcake

  1. Maak het beslag van de cake zoals op de verpakking van de cake mix staat aangegeven.
  2. Spuit ¾ van het cakebeslag in de cupcake vormpjes.
  3. Bak de cupcakes af in een voorverwarmde over op 175 graden (circa 14 minuten).
  4. Maak ondertussen de frambozensaus door de fruitpuree op smaak te brengen met poedersuiker en het sap van de limoen.
  5. Spuit met behulp van een spuitflesje/spuitzakje de frambozensaus in de cupcake.
  6. Maak de botercrème volgens de beschrijving op de verpakking.
  7. Spuit de botercrème met een spuitzakje op de cupcake.
  8. Garneer de cupcake af met minispekkies, munt en een framboos.

Eet smakelijk!

 

Cake met framboosjes en slagroom

  1. Haal de cake op tijd uit de diepvries zodat deze op temperatuur is wanneer je hem wilt serveren, dit duurt  ongeveer 3 uur.
  2. Snijd de cake bijvoorbeeld in een driehoekje om het leuk te presenteren.
  3. Garneer de cake met verse framboosjes, munt, frambozensaus en een toefje slagroom. 

Eet smakelijk!