ContactInloggen
Home
Contact Inloggen

Online magazine zomer 2025

De zomereditie van Zorg met Smaak staat weer boordevol inspirerende verhalen, smaakvolle recepten en boeiende gesprekken uit de zorg. Download het magazine direct of scroll naar beneden en lees hier alles!

Download
Hero image

In ons magazine nemen we je ieder seizoen mee in de keuken van ons bedrijf, die van leveranciers én klanten. We delen innovaties en duurzame tips waar je zelf mee aan de slag kunt. Samen werken we aan gezonde, duurzame zorg: en dat proef je!

left image
right image

Zomer 2025

Welkom in de zomereditie van ons magazine! De zomer is de tijd van frisse energie, nieuwe ideeën en inspirerende verhalen. Ik houd van het warme weer en dat zomerse gevoel. Op zo’n zonnige dag vind ik niks lekkerder dan een frisse rauwkostsalade. In deze editie geven we je dan ook een aantal tips om je rauwkost te pimpen, zodat je deze zomer echt een feestje kunt maken van jouw rauwkostsalades.

Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de zorgmedewerkers. Ondanks de druk die op de zorg ligt, zorgen zij dagelijks met liefde en aandacht voor de bereiding en het serveren van smakelijke maaltijden. Hiermee maken zij echt een verschil.

Ik ben trots om jullie door deze editie te leiden, waarin we niet alleen de zomer in de schijnwerpers zetten, maar ook belangrijke thema’s die ons allemaal aangaan. In deze editie gaan we in op het onderwerp zoutreductie, een belangrijke stap richting gezondere voeding. Bij Daily Fresh Food vinden we het belangrijk om voedzame en gezonde keuzes aan te bieden, zonder concessies te doen aan smaak. We gaan ook dieper in op de duurzame voordelen van onze sous vide lijn.

Onlangs is een vernieuwde versie van de Milieuthermometer Zorg uitgebracht. Het helpt zorgorganisaties bij het opstellen en uitvoeren van hun duurzaamheidsbeleid. We vinden het mooi om te zien dat veel van onze klanten hier aandacht aan besteden. Met dit hulpmiddel werken we samen aan duurzame zorg.

Eén van de hoogtepunten in deze editie is het klantportret van SWZ, waar we onlangs een nieuwe samenwerking mee zijn aangegaan. Verder geven we je een exclusief kijkje in onze (snij)keuken. Hier volgen we de reis van rauwkost, van startproduct tot eindproduct, een intern proces waar we trots op zijn. Natuurlijk vertellen we je ook hoe je deze zomer de lekkerste gerechten op tafel zet.

Ik wens je veel leesplezier en hoop dat dit magazine je inspireert om deze zomer opnieuw te proeven van alles wat eten en drinken in de zorg zo bijzonder maakt!

Mirjam Smetsers
Commercieel Directeur

Download het nieuwe magazine
Mensen
Concept image
Peter Courage geeft je een kijkje in de (snij)keuken

De reis van rauwkost

Lees verder
Concept image
De zoektocht naar een nieuwe voedingspartner

SWZ zorg en Daily Fresh Food

Lees verder
Beter eten
Concept image
Creatieve ideeën voor je curry

Curry combo's

Lees verder
Concept image
Verfrissend, smaakvol en zomers

Fruitylicious

Bekijk het assortiment
Concept image
Verrassend fris

Zomers groen

Lees verder
Concept image
Een tafel vol wereldse smaken

Zomerfavorieten

Bekijk het assortiment
Concept image
Pimp je gerecht

Rauwkostsalade

Lees verder
Left image

Knispervers geoogst,
op maat bereid

Onze verse ingrediënten worden door onze experts bereid voor persoonlijke dieetwensen en behoeften. Het uitgangspunt? Een smaakvol gerecht, afgestemd op individuele bewoners.

Over ons
Right image
Duurzaam
Concept image
Milieuthermometer Zorg

Nieuwe eisen en ambities voor een duurzamere zorgsector

Lees verder
Concept image
De voordelen van sous vide

Van feiten naar smaak

Lees verder
Vooruit
Concept image
Een evenwichtige benadering

Zout & gezondheid

Lees verder
Concept image
Nieuwe producten

Nieuwe ontwikkelingen

Lees verder

Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Contact image